مدیر جامعهالزهرا(س) با اشاره به اینکه نقش بانوان در میراث مکتوب تمدن اسلامی مغفول مانده است، از برگزاری همایش کتاب سال بانوان در جامعهالزهرا(س) خبر داد.
به گزارش ایسنا ، حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمود مدنی با اشاره به موضوع اهمیت کتاب و نقش میراث مکتوب در تمدن بشری عنوان کرد: برخی افراد، آغاز تمدن انسانی را همزمان با کتابت و میراث مکتوب میدانند.
مدیر جامعهالزهرا(س) با تصریح بر اینکه با حذف کتابت و میراث مکتوب از تمدن بشری، بیش از 90 درصد میراث علمی بشر از بین میرود، گفت: نوشته، نوشتار و کتاب، سنگ تمدن بشری و منتقل کننده اساس دانش، فرهنگ و تمدن انسانی به نسلهای بعد است.
وی با بیان اینکه نقش بانوان در میراث مکتوب تمدن اسلامی مغفول مانده است، افزود: در طول تاریخ و تمدن پرافتخار اسلام، شخصیتهای علمی برجستهای در میان بانوان حضور داشتند که تألیفاتی از خود به یادگار گذاشتند.
مدیر جامعهالزهرا(س) افزود: بانو آمنه بیگم مجلسی، خواهر علامه مجلسی یکی از بانوان مجتهده در عصر خود بود که از دانش و فقاهت ایشان، تألیفاتی به جای مانده، اما چهره ایشان در میان ما ناشناخته است، بانو فاطمه فیض خواهر علامه فیض کاشانی از دیگر بانوان دانشمند و بافضیلتی است که آثار ارزشمندی از ایشان به دست ما رسیده است.
وی در ادامه به دختر شهید اول که بانوان آن عصر درباره مسائل فقهی به ایشان مراجعه میکردند اشاره و اظهار داشت: جامعهالزهرا(س) اقداماتی در دستور کار خود دارد تا بانوان جامعه به نقش و جایگاه شایسته خود در پیشبرد فرهنگ اسلامی برسند.
مدیر جامعهالزهرا(س) با بیان اینکه برگزاری همایش ملی کتاب سال بانوان با حمایت و تصویب هیئت امنای این مؤسسه در دستور کار قرار گرفته است، تصریح کرد: امروز در حوزه بانوان، حوزه علمیهای به گستردگی جامعهالزهرا(س) در کل جهان اسلام وجود ندارد.
مدنی به سابقه درخشان این مؤسسه اشاره کرد و ادامه داد: جامعهالزهرا(س) هم اکنون 14 هزار طلبه شاغل به تحصیل و بیش از 50 هزار فارغ التحصیل در سطوح و رشتههای مختلف تحصیلی دارد، همچنین مجتمع آموزشی تربیتی هدی و دانشکده هدی نیز وابسته به این مؤسسه می باشند.
وی تصریح کرد: یکی از اقدامات جامعهالزهرا(س) برگزاری همایش کتاب سال بانوان است و این مؤسسه با ظرفیت بالای خود در این مسیر مقدس گام برمی دارد.